lauantai 8. marraskuuta 2008

Kauneus kateissa

Mossin Katesta kuuluu hälyttäviä. Iltasanomien nettitoimitus kertoi eilen tuon "ennen niin jumalaisen upean" naisen uskaltautuneen julkiseen kotinsa ulkopuoliseen olemiseen "ilman ehostusta tai sitten sotkuisessa Halloween-meikissä". Jäikö keltaisen toimittajakunnan koulutus kauneudenhoidontuntemuksen osalta turhan ohueksi, kun varmuutta ei saavutettu siitä, oliko kyseessä meikittömyys, vai sittenkin ihan kaamea meikki.

Hienoa kuitenkin on, että Kate on rohkeasti paljastanu ne karummat kasvonsa, joihin "raju juhlinta on jättänyt jälkensä", "sillä naista ei meinaisi tunnistaa glamour-kuningattareksi". Jos tarkkoja ollaan, niin glamour-kuningattaruuden syvin olemus lienee juuri siinä, että on helposti tunnistettavissa sellaiseksi.

Kate ei kohahduta vain ruokkoamattomilla kasvoillaan. "Rääväsuisen naisen kirouksena on myös reisiin pakkautuva selluliitti, joka paistoi Mossin sortsien alta." Niinpä, vanheneminen on kirottua, jos mikä. Kate ei ole hoksannut, että ellei ole Jeesus tai vastaava, stigmat on syytä peittää pitkillä housuilla. Ikä on yksityisasia.

On johtopäätöksien hetki. "Ilmeisesti nainen ei liiku kunnolla, vaan käyttää aikansa juhlimiseen ja ketjupolttoon." Pätevä päätelä, jonka uutisarvosta päättäneiltä haluasin kysyä, että niin, ja...?

Ei kommentteja: