lauantai 29. marraskuuta 2008

Hammasharjoista, herkistä hävyistä ja huonolaatuisista puikoista

Hammaslääkäri muistuttaa pehmeästä harjasta kuulemma kaikkia tasapuolisesti. Markkinoiden ristivedossa on vara kuitenkin valita. On keksikovaa ja kovaa. Kenelle? Mitään pehmeitä harjoja perkele -ihmiset, esittäytykää.

Tuosta tuli heti mieleen, että mustia hammasharjoja ei ole. Ihan varsikin vain riittäisi. Kummallista. Moni ostaisi. Luulin jo eläväni ajassa, jossa ei enää tulisi mieleen ensimmäistäkään asiaa, jota rahalla ei saisi.
Ja saahan riittävällä rahalla toki tämän kyseisenkin. Epäilemättä rikkaalle ja epätoivoiselle järjestyy mustia huippumuotoiltuja hammasharjoja kaikissa värin (joo, ei se ole väri) seitsemässä sävyssä by jokunimijonkanimissätehdäänfeikkejäkinjo.

Karvanpoistoaineita saa herkkäihoisille. Huonompaa, tietenkin. Vai miksi muka muuten kaikille ei voisi myydä sitä hellempää. Ei kai hellyys vahvaihoistakaan häiritsisi. Ehkä molemmissa tuubeissa onkin ihan samaa. Elämys siitä, että minun herkkää ihoani on taas muistettu täsmätuotteella, lämmittää sydäntä kassan kautta.

Ja vielä. Älä osta X-tra vanupuikkoja (S-kaupat). Siis kuinka vaikeaa voi olla valmistaa muutaman sekunnin käyttöön riittävän tukeva tikku, jonka päihin pyöritellään suunnilleen sama määrä vanua niin, ettei se tikku tunge siitä lähes läpi?

Ei kommentteja: