lauantai 6. joulukuuta 2008

Eräs itsenäisyyspäivä

Eräänä itsenäisyyspäivänä pesin vessan valkoisella aineella ja sinisellä rätillä. Niin vain tapahtui. Sininen ja valkoinen, värit ovat puhtauden.

Kävin syömässäkin. En sinistä, mutta valkoista tomusokeria oli kieltämättä jälkkärin päällä.

Ja nyt vaan mietin, että miksi koskaan en ole kuullut kenenkään muun miettivä, että onko siinä järkee, että Mikin paras kaveri on koira. Ja sitten sen lemmikkikin on koira. Että toisesta se sanoo hän ja toisesta se. Ja ne molemmat ovat koiria. Toinen vaan kävelee lahdella jalalla.
Onhan tätä jonkun muunkin täytynyt miettiä.

Ja miksi puhutaan halvasta kopiosta. Vähän kuin kiellettäisiin tekemästä luvattomia ilman lupaa. Tosin muistan vuosien takaa Tanja Karpelan(?) ministerivuosilta pikkukohun, jonka sen piraattiprada aiheutti. Jos se on piraatti, niin maksoin laukustani ihan liikaa. Jotain sellaista se kommentoi. Enkä se oli sitten se kallis kopio.

Mies kertoi, että olin ravintolassa kännissä. En tasan ollut. It's just my face.

2 kommenttia:

Ester kirjoitti...

kirjoitin joskus koulun lehteen kolumnin tällaisista tärkeistä asioista. mietin kyllä itse sitä, että miksi roope ankan seteleitä syövä hiiri on pieni, mutta mikki iso.

Vihnainen kirjoitti...

Toipa on jäänyt huomiotta.
Sitä olen kylläkin ihmetellyt, että ANKKAlinnassa ei asu kuin muutama ankka ja loput on niitä nappineniä. Oisko nekin karhuja? Aika sisäsiittoista ankkojen kannalta.
Voikohan ne lisääntyä hanhien kanssa?