keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Naisen manuaali

"Näin takaat orgasmin naisellesi"
IS 23.09.2008 07:30

"Kun päämäärä on antaa naiselle naisen orgasmi, ei pikku vinkeistä ole koskaan haittaa. Nykymies tuntee laukeamisen lähtökohdat: seksi on tunnetta ja aivot ovat ihmisen suurin erogeeninen alue. Mutta muutakin tarvitaan. Seksiterapeutti Kari Heusala listasi vinkit:"


Kari, olenkohan tähän mennessä saanut vain miehen orgasmeja, kun nuo "naiselle naisen orgasmi"-ohjeesi eivät putoa oikein ollenkaan? En muuten menisi vannomaan, etteikö "pikku vinkeistä" olisi koskaan haittaa.
Mies tietää siis laukeamisen lähtökohdat: Tunne. Kaikkihan on naisille silkkaa tunnetta. (Tunnettu tosiasia!) Miksei siis seksikin. Miehelle seksi ei lähtökohtaisesti ole sama asia. Näyttäisihän seksin (tai naisen seksin) tunnistaminen tunteeksi edellyttävän erityistä esoteerista tietoa, jonka miehen kehittynein muoto, "nykymies" ainoana on saavuttanut.

"Rentoutuminen:- Mielessä ei saa olla mitään häiriötekijöitä. Naiselle pitää antaa edes pieni hetki omaa aikaa. - Kerro että rakastat häntä. Ja muista hieronta!"

Naisen pieni oma hetki. Naisen pienet ilot ja nautinnot. Pieni, pieni nainen. Nainen myhäilemässä pienesti miehen hieroskellessa. Mekaaninen rakkaudentunnustus ennen yhdyntää? Ehdottomasti. Hieronta? Henkilökohtaisesti en niin välitä. Asiaan.

"Esileikki:Naista pitää hyväillä kokonaisvaltaisesti eikä rynnätä suin päin rintoihin tai sukuelimiin. -Yhdyntävalmiuden tietää lukemalla naisen kehon reaktioita, tai sitten selvästi kysymällä naiselta asiaa."

Entä saako nainen, Kari, jättää kokonaisvaltaiset hyväilyt väliin ja "rynnätä" suoraan sukuelimiin? Sehän tässä kiinnostaisi.

"Seksin rytmitys:- Tosinaan nainen pitää rajuista ja syvistä työnnöistä, toisinaan taas hitaista työnnöistä. Eli riippuu naisen olotilasta ja mieltymyksistä. - Hyvä nyrkkisääntö on aloittaa hiljaisella tempolla ja nopeuttaa tempoa naisen lähestyessä orgasmia. Työntöjen syvyyttä on myös hyvä vaihdella."

Toisinaan sitä tykkää jostakin, toisinaan jostakin muusta. Miettikääpä miehet tätä. Te, jotka tykkäätte aina vain ihan samoista asioista. Autot ja naiset ja sitä rataa.

"Suu ja kädet- Suulla ja käsin suoritetulla stimulaatiolla naiset saavat kaikkein helpoiten orgasmin. - Myös nännien stimulaatio yhdynnän aikana lisää naisen kiihottumista ja valmistaahelpommin orgasmiin."

Oli jutussa siis asiaakin. Suu ja kädet.



Miten ylipäänsä kukaan, ja erityisesti seksiterapeutti, voi edelleen kuvitella maailmassa olevan suunnilleen kahdenlaisia ihmisiä? Niitä, jotka ovat niin käsittämättömän vaikeita käsiteltäviä, että vinkkien ja "kehon reaktioiden" seuraamisen lisäksi saatta jopa joutua "selvästi kysymään" että mistäpä tykkäsit. Ja sitten on nämä, jotka eivät konsultteja tai kyselyjä kaipaa. Tietty määrä mekaanista työntöä ja puuh.

Jos naisen häveliäisyys on sillä asteella, ettei sille ihmiselle, joka huohottaa korvaan voi ihan omasta aloitteestaan kertoa, että menikö pieleen vai jäikö huippuhekumana mieleen, niin kannattaa ihan jo omankin nautinnon nimissä harkita käsityöläisen uraa. Mitäpä sitten vaikka olisi niinkin kiusallista, että pitäisi tuijottaa seinää, kaarrella, kakellella ja vaihtaa väriä? Harvempi kumppani päättänee, että toi nyt oli niin heikko tarve-esitys, että eiköhän keitetä vaan ne kahvit.


Siis kommunikoikaa ja kiertäkää kaukaa kategorisoivat konsultit! Nautinnot, ottakaa ja lisääntykää! Ja ihmiset, täyttäkää maa oikeilla orgasmeilla, ihmisen orgasmeilla!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS! Olen ärsyyntynyt vuosia ja vuosia tuosta aiheesta. Hierontaa ja romantiikkaa, jep..

Vihnainen kirjoitti...

Ole hyvä. Fantasioin pitkään tuohon juttuun törmäämiseni jälkeen suomalaisista makuuhuoneista, joissa iltapäivälehtensä lukeneitten miesten naiset kiimaisesti miettivät, että mikäpä mahtaa nyt yht'äkkiä olla, kun ei niin millään päästä asiaan.